Samen in ontwikkeling

Stichting Klasse maakt inspirerend, openbaar basisonderwijs mogelijk. Dit doen we met een open blik naar elkaar en de wereld. Wie ben je, waar wil je naartoe, en wat wil je betekenen voor onze kinderen? Bij Klasse sta jij centraal. Met jouw persoonlijkheid en talent ga jij het verschil maken in de ontwikkeling van onze kinderen.

Maak alvast kennis met je collega's en stel je vragen!

Jasper van der Beek

Directeur/leerkracht

Stuur e-mail

Elene Honing

Leerkracht

Stuur e-mail

Susanne van Rij

Intern begeleider

Stuur e-mail

Hans van Vliet

Personeelszaken

Stuur e-mail

Kim Peters

Beleidsmedewerker Onderwijs

Stuur e-mail

Iris Ouwerkerk

Adviseur ontwikkeling personeel en organisatie

Stuur e-mail

Daniël Vermij

Leerkracht

Stuur e-mail

Frank Tigges

Voorzitter College van Bestuur

Stuur e-mail

Cristel Wieman

Lid College van Bestuur

Stuur e-mail

Jij geniet van wat kinderen zeggen, kunnen en doen. Ze vormen een bron van inspiratie waar jij van oplaadt. Kiezen voor Klasse is kiezen voor een werkgever waar je energie van krijgt! Je zult verbaasd zijn over onze gedrevenheid en ambities. Hart voor openbaar onderwijs ervaar je bij ons dagelijks. Samen zijn we in ontwikkeling en dagen we je uit om kinderen het onderwijs te geven wat ze verdienen!

Dit beloven we jou

Ontwikkeling

Wie bij ons werkt kan wat. We helpen je om jouw talenten maximaal in te zetten voor onze organisatie. Samen zijn we continu in ontwikkeling!

Energie

We hebben oog voor wat jij nodig hebt en zorgen ervoor dat jij ‘opgeladen’ bent en zo optimaal kunt presteren.

Vernieuwing

Vernieuwen zien we niet als ‘kunstje’, maar als voorwaarde om de kwaliteit te kunnen bieden die ouders en kinderen van ons mogen verwachten.

Ondernemerschap

We dagen je uit om initiatief te nemen en met nieuwe ideeën te komen. We geven jou verantwoordelijkheden die bij je passen en stimuleren je om zelfstandig hiernaar te handelen met lef en daadkracht.

"Van Klasse krijg je energie!"

- Elene Honing -